Стартира делото за жестокото убийство с брадва в Могиляне!

Стартира делото за жестокото убийство с брадва в Могиляне!

24rodopi.bg/Криминале С разпит на свидетели и изслушване на вещи лица стартира делото за жестокото убийство на 75-годишния мъж от село Могиляне.

24rodopi.bg/Криминале

С разпит на свидетели и изслушване на вещи лица стартира делото за жестокото убийство на 75-годишния мъж от село Могиляне.

В Окръжния съд в Кърджали бяха чути заключенията на експертите по тройната съдебномедицинска и комплексната психиатрично-психологична експертизи. Следващото заседание пък ще бъде на 26 ноември. Делото бе отложено за събиране на допълнителни доказателства.

Както вече писахме, пред Темида се изправя 24-годишният Мехмед Х. Той е обвинен в убийството на 75-годишния си дядо, извършено с „особена жестокост, спрямо лице в безпомощно състояние“.

Припомняме, че деянието бе извършено на 16 ноември м.г. след възникнал спор. Внукът нанесъл няколко удара с брадва на дядо си. Старецът бил откаран в болницата в Кърджали, където по-късно починал.

Мъжът бил с ампутирани крака вследствие на тежък диабет. Внукът пък бил назначен по програма за личен асистент на дядото./24rodopi

COMMENTS

WORDPRESS: 0