Стартът: „Сините от Кърджали“ посрещат „международния тим“ от Разград, какво казват букмейкърите (видео)

Стартът: „Сините от Кърджали“ посрещат „международния тим“ от Разград, какво казват букмейкърите (видео)

24rodopi.bg/Спорт Шампионът „Лудогорец“ ще спечели лесно гостуването си на „Арда 1924“ в Кърджали – това са очаканията на букмейкърите за мача на „Ар

24rodopi.bg/Спорт

Шампионът „Лудогорец“ ще спечели лесно гостуването си на „Арда 1924“ в Кърджали – това са очаканията на букмейкърите за мача на „Арена Арда“ на 13 февруари от 14:15 часа. С изиграването на отложената среща от миналия сезон (4 кръг) реално ще бъде даден стартът на футболната 2022-та в елитното ни първенство.

Коефициентът за победа на тима, в който рядко се срещат български имена, е 1,50. За реми всеки заложен лев ще донесе 4, докато евентуална победа на „Арда 1924“ е котирана с 5,75.

В състава на отбора от Разград ще видим бившия играч на „Арда 1924“ Спас Делев.

Преди тази среща „Сините от Кърджали“ са 9-ти във временното класиране с актив от 22 точки, изпреварвайки с по 3 пункта „ЦСКА 1948“ и намиращия се в зона „Баражи“ „Ботев“ (Враца). Разстоянието на „Арда 1924“ до Топ 6 е само 4 точки.

На снимката: След края на зимната почивка, колкото повече фенове дойдат на „Арена Арда“, толкова по-голяма е вероятността да направим на пух и прах прогнозите на букмейкърите

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0