Стартът е от „Продължаваме промяната“, Никола Минчев открива кампанията „за 1 кърджалийски мандат“ на 3 септември

Стартът е от „Продължаваме промяната“, Никола Минчев открива кампанията „за 1 кърджалийски мандат“ на 3 септември

24rodopi.bg/Избори 2022 “Продължаваме промяната” ще стартира предизборната си кампания в 9-и Кърджалийски многомандатен избирателен район на 3 септем

24rodopi.bg/Избори 2022

“Продължаваме промяната” ще стартира предизборната си кампания в 9-и Кърджалийски многомандатен избирателен район на 3 септември от 14.00 часа. 

„Отборът на промяната“, воден от бившия председател на Народното събрание Никола Минчев, ще бъде на терена на интерконектора Гърция – България, който бе довършен само в рамките на 7 месеца от кабинета „Петков“, след 12-годишна сага с изграждането му от ГЕРБ. По този начин през септември 2022-ра ще бъде постигната голямата цел на България – диверсификацията на доставките на газ.

Никола Минчев, който е мотивиран да влезе в политиката, за да спомогне страната ни да се превърне в по-добро място за живеене за деца, млади и възрастни, ще има среща и с кърджалийци. В нея ще участват и другите кандидати за народни представители в региона, които са категорични, че „Промяната“ ще получи подкрепата на избирателите в област Кърджали за един депутатски мандат.

„На 2-ри октомври повече от всякога ще сме поставени пред решителен избор – дали да продължим по пътя, който сме поели към една по-добра България или да се върнем към овладяната и феодализирана държава. Дали да се върнем към подменените мечти или да продължим към реализираните надежди“, каза водачът на „Продължаваме промяната“ в 9-и МИР Никола Минчев.

Снимка: Вихрен Георгиев

COMMENTS

WORDPRESS: 0