Станислав Генчев: Ще вземем точки и от „Левски“, една седмица ни остава да завършим сезона без загуба!

24rodopi.bg/Спорт „Няма по какъв начин да ни повлияе името на съперника в следващия мач – „Левски“, аз съм концентриран върху работата си в „Крумовгр

24rodopi.bg/Спорт

„Няма по какъв начин да ни повлияе името на съперника в следващия мач – „Левски“, аз съм концентриран върху работата си в „Крумовград“. Ние сме се концентрирали да завършим сезона без загуба, след като свърши сезонът ще преценяваме накъде, как и какво ще правим. Една седмица ни остава да завършим сезона без загуба“, коментира старши треньорът на „Крумовград“ Станислав Генчев след равенството 2:2 с ЦСКА на националния стадион „Васил Левски“.

Припомняме, че Генчев е желан на „Герена“ след края на първенството. Очаква се в „Левски“ да преминат и играчи от „Крумовград“.

Припомняме, че възпитаниците на Генчев са в серия от 15 мача без загуба – 8 победи и 7 равенства, с което си гарантираха шестото място много преди края на първенстото.

„Искам да кажа, че съм изключително горд от моите футболисти и от поведението им през целия мач, момчетата не се предадоха дори при негативен резултат, много съм доволен, когато човек се труди, бива и възнаграден, така се случи и при нас. Крайният резултат е удовлетворителен.

През второто полувреме ЦСКА имаха игрово предимство, но има обективни причини за това. Всички за заслужили този резултат от вратаря до нападателя, аз винаги съм наблягал на колективната игра, много сплотени момчета, които не се предават“, каза Станислав Генчев.

COMMENTS

WORDPRESS: 0