Станислав Генчев: Ако дойде добра оферта за Алекс Колев, бихме се разделили с него!

24rodopi.bg/Спорт "За всеки треньор е удоволствие да работи с добри играчи, особено с такъв изявен голмайстор като Александър Колев, който е и национ

24rodopi.bg/Спорт

„За всеки треньор е удоволствие да работи с добри играчи, особено с такъв изявен голмайстор като Александър Колев, който е и национален състезател. Той е лидер на отбора, другите футболисти се чувстват по-сигурни, когато той провежда атаките ни. Няма да подаряваме нито един играч. Ако дойде добра оферта, бихме се разделили с него, но предложението трябва да задоволява както клуба, така и самия състезател, а до момента такава оферта не е постъпила“, коментира старши треньорът на „Крумовград“ Станислав Генчев.

Припомняме, че „Крумовград“ победи  „Ботев“ в Пловдив с 2:1 в мач от 21-ия кръг на Първа лига. Алекс Колев отбеляза и двата гола за победителите.

„Мога да разделя мача на няколко части. Влязохме много добре в срещата, успяхме да реализираме и гол, но до 40-ата минута дадохме изцяло превъзходството на Ботев. В този период имахме голям късмет, че резултатът беше само 1:1, защото съперникът ни имаше тотално превъзходство на терена. Второто полувреме беше напълно равностойно. Имаше добри моменти и за двата тима, просто ние излязохме с една идея по-хитри в ситуациите, които имахме в атака и успяхме да измъкнем победата. Като цяло отборът ни може много повече от това, което показа днес“, каза още Генчев.

COMMENTS

WORDPRESS: 0