Стамен Белчев: Победа във всеки мач и влизане в Топ 6 (видео)

24rodopi.bg/Спорт "Ще направим всичко възможно да влезем в първата шестица", заяви пред журналисти на „Арена Арда“ наставникът на „Арда 1924“ Стамен

24rodopi.bg/Спорт

„Ще направим всичко възможно да влезем в първата шестица“, заяви пред журналисти на „Арена Арда“ наставникът на „Арда 1924“ Стамен Белчев.

Както вече 24rodopi.com писа, голямата цел на Белчев е „Сините от Кърджали“ да спечелят една от квотите за участие в евротурнирите, независимо как ще стигнат до баража – като 7-ли или 4-ти в класирането. В момента „Арда 1924“ е на 9-то място място с 22 точки, изоставайки само с 4 пункта от 6-ия „Левски“.

„Имаме добри футболисти, млади футболисти, опитни и с качества. Надявам се всеки един от тях да направи развитие“, отбеляза завърналият се в Кърджали Белчев, който подчерта, че отборът ще гони победата във всеки мач.

Наставникът потвърди новината на 24rodopi.com, че на 23 януари „Сините от Кърджали“ заминават на лагер в турския курорт Анталия. 4 контроли ще бъдат изиграни до 4 февруари.

„С всички футболисти, с които се разделихме го направихме по взаимно съгласие. Това означава, че и двете страни са съгласни. Кой какво е казал, кой какво е правил… всичко е приключило“, заяви спортният директор на „Арда 1924“ Ивайло Петков. 5-ма ключови играчи си тръгнаха от Кърджали, сред които и „скъпият“ вече за закъсалия финансово клуб Спас Делев.

Петков потвърди, че бюджетът е ограничен, и, че заплатите на почти всички футболисти, треньори и други работещи в клуба са намалени. Мярката е „за да съществува „Арда 1924“ и да продължи да се развива“.
„Продължаваме да търсим нови спонсори, не сме спирали от миналата година. Цялата тежест по издръжката на отбора се поема от Община Кърджали и местния бизнес“, каза Ивайло Петков.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0