Срещата Неджми Али – Корхан Кюнгерю: Променящата се община в очакване на голяма инвестиция

24rodopi.bg/Регион Променящата се община в очакване на реализация на голям инвестиционен проект. Това бе един от акцентите в разговора на кмета на

24rodopi.bg/Регион

Променящата се община в очакване на реализация на голям инвестиционен проект.

Това бе един от акцентите в разговора на кмета на Джебел Неджми Али с генералния консул на Република Турция в Пловдив Корхан Кюнгерю.

Дипломатът гостува в Джебел вчера, а в  работната среща участваха още председателят на Общинския съвет Сейфи Мехмедали, зам.-кметовете Емил Куцев и Ергин Юсеин и секретарят на Общината Хайрие Мехмед.

Кметът информира за водените преговори с голяма турска компания с представителства в различни държави по света, която е в процес да позиционира част от дейността си в Джебел.

Дипломатът изслуша с внимание изложението на домакина за програмата за развитие на общината, за облагородяването на града и малките населени места, за партньорските инициативи на побратимените общини.

Гостът благодари за топлия прием, подчертавайки, че винаги с удоволствие посещава Джебел. Той изрази готовност за работа с Общината по бъдещи съвместни инициативи в различни сфери.

По-късно, на площада в Джебел Корхан Кюнгерю присъства на детски празник, с който бе дадено началото на мероприятията във връзка с посрещането на новата 2023 година.

COMMENTS

WORDPRESS: 0