Специализирани операции: Още 244 клипа за превишена скорост и незаконен превоз на животни

Специализирани операции: Още 244 клипа за превишена скорост и незаконен превоз на животни

24rodopi.bg/Криминале Незаконен превоз на животни установили полицейски служители от РУ-Кърджали в хода на специализирана операция за подобряване на

24rodopi.bg/Криминале
Незаконен превоз на животни установили полицейски служители от РУ-Кърджали в хода на специализирана операция за подобряване на средата за сигурност и противодействие на престъпността. Товарен „Мерцедес“, управляван от 47-годишен, бил проверен вчера на ул.“Македония“ в областния град. Водачът не представил необходимите документи за превозваните 6 телета. Служители на Областната дирекция по безопасност на храните съставили акт по Закона за ветеринарномедицинската дейност.

178 моторни превозни средства и 207 лица били проверени за периода от 1 август до 8 август на територията на община Кирково в хода на специализирана операция „Безопасно лято“. Акцент в проверките са били: спазване правата на пешеходците и контрол на скоростните режими. За констатираните нарушения на ЗДвП са били съставени 14 акта и 63 фиша, заснети са били 244 клипа за превишена скорост, за които ще бъдат съставени електронни фишове.

COMMENTS

WORDPRESS: 0