Спас Делев на раздялата с „Арда 1924“: Не съжалявам за нито един ден, в Кърджали намерих  верни приятели

Спас Делев на раздялата с „Арда 1924“: Не съжалявам за нито един ден, в Кърджали намерих верни приятели

„Приятели, настъпи моментът, в който нашите професионални пътища се разделят. Това решение бе много трудно за мен, защото през последните две години и

„Приятели, настъпи моментът, в който нашите професионални пътища се разделят. Това решение бе много трудно за мен, защото през последните две години и половина аз намерих своето място в АРДА. Заедно с моите съотборници написахме най-новата история на клуба. Успяхме да сложим АРДА на футболната карта на Европа. Не съжалявам за нито един момент прекаран на АРЕНА АРДА и в Кърджали, където намерих наистина истински и верни приятели!“, написа в обръщение към ръководството, футболистите и феновете Спас Делев, който днес разтрогна договора си с „Арда 1924“.
„Благодарен съм на ръководството, че повярва в мен и ми даде шанс да нося гордо фланелката на АРДА. Със сигурност престоят ми при Вас остава на много важно място в моето сърце. Пожелавам на феновете винаги да са близко до отбора и да го подкрепят, без значение дали побеждава или губи, всички трябва да сте като един юмрук.
Благодаря Ви, оставам завинаги един от вас“, написа още Спас Делев.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0