Служител в хотел опипва детенце!

24rodopi.bg/Общество Детето е с родителите си в курорта. В хотела го среща сервитьор от ресторанта, който започва… да му целува ръцете, да го прегр

24rodopi.bg/Общество

Детето е с родителите си в курорта. В хотела го среща сервитьор от ресторанта, който започва… да му целува ръцете, да го прегръща и опипва по тялото, да го потупва по седалищните части. Момиченцето е на 10 години…

29-годишен мъж се изправя пред Окръжния съд в Смолян по обвинение в блудство, съобщават колегите от „Родопи voice“. Прокуратурата ще настоява за ефективно наказание.

Мъжът от Сливен вече бе признат за виновен, като получи 2 години „лишаване от свобода“, но условно. Изпитателният срок е пет години.

Деянието е било извършено през февруари миналата година в хотел в Пампорово. Мъжът работил в ресторанта на комплекса. През 2013 година той е бил осъждан за блудство.

Делото влиза в Окръжния съд в Смолян след протест на прокуратурата, както и на частните обвинители. Протест има и от страна на 29-годишния, който пледира, че е невинен.

Делото бе насрочено за 1-ви април, но отложено поради неявяване на адвокат. Следваща дата за заседание е в края на месеца.

COMMENTS

WORDPRESS: 0