Следваща цел за леля Радка Ковида – децата в училищата

Следваща цел за леля Радка Ковида – децата в училищата

24rodopi.bg/Коментари/Общество   „Имаме разпространение на вируса, има неимунизирано население. Затова новите мерки, които влизат в сила в

24rodopi.bg/Коментари/Общество

 

„Имаме разпространение на вируса, има неимунизирано население. Затова новите мерки, които влизат в сила в София, са необходими. Слава Богу, вирусът е силно заразен и не протича тежко, но от епидемиологична гледна точка мерки трябват“. 

Нова порция от проф. Радка Аргирова, по-известна като леля Радка Ковида из интернет пространството.

„Със започване на учебната година ще има ново покачване. Вероятно ще се наложат мерки за училищата“, допълва пророкът на Ковида, за който все още няма вирусен изолат, ама ваксини-дал Бог, за милиарди.

Да налагаш мерки за нещо, което отминава за няколко дни, е безумие. Да накараш хората да ходят при подобни жеги с парцали на устите – е садизъм. Дори Ангел Кунчев не одобряваше маските преди… планът да заработи.

Ковид пророкуването се превърна в занаят в страната ни. Бързо отшумявало, ама да се готвят децата наесен. Две години онлайн глупотевини ни докараха поредния провал на матурите. Барабар и още упражнения на гърба на децата ни. Та това явно ще продължава. Радке, лельо, оставете децата на мира, че родителите докато не ви погнат, няма да ги оставите, но поне децата ни не закачайте. Ако щете пък и с чували ходете на главите.

Снимка: pixabay.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0