След „кървавата баня“ в бар: Делото тръгна – жертва и нападател в съда

24rodopi.bg/Общество Жертва и нападател влязоха в съда. Днес започва делото за „кървавата баня“ в бар в Кърджали. Разпоредителното заседание е насроч

24rodopi.bg/Общество

Жертва и нападател влязоха в съда. Днес започва делото за „кървавата баня“ в бар в Кърджали. Разпоредителното заседание е насрочено за 10 часа, предаде репортер на 24rodopi.com.

Делото тръгва по общия ред. Следващите две заседания ще бъдат на 2 и 3 юли, като тогава ще бъдат разпитани свидетели и вещи лица.

Ученикът, който наръга няколко пъти с нож 22-годишен мъж, ще бъде изправен пред Темида за опит за убийство.

Тийнейджърът е обвинен за това, че като непълнолетен, но разбирайки свойството и значението на деянието и е могъл да ръководи постъпките си, е направил опит умишлено да умъртви 22-годишния Галин У.

Припомняме, че кървавият екшън се разигра в малките часове на 16 април м.г. в бар в центъра на Кърджали. Двамата са се сбили в тоалетната. Задържан за нанесените удари с нож бе 17-годишен. Каякарът Галин У. бе с опасност за живота. Един от ударите с ножа е бил на сантиметър от сърцето.

„Станало е спречкване в дискотеката с другото момче. Влязъл е в тоалетната и е бил нападнат“, съобщиха за 24rodopi.com преди година близки на 22-годишният. „Направо ме почна, в един момент усетих, че кръвта се стича през дрехите ми“, пък разказал потърпевшият на свои приятели относно нощта на инцидента.

Според версията на другата страна – ученикът е бил нападнат от 22-годишния в тоалетната на заведението.

На снимката: Галин У. влиза в съда заедно с адвоката си

COMMENTS

WORDPRESS: 0