Слави Трифонов: Нямам нищо общо с ГЕРБ, ДПС, Капъкуле! Кирил Петков и Асен Василев трябва да си ходят

24rodopi.bg/Политика Слави Трифонов даде интервю за радио, но не създаде новина. Лидерът на „Има такъв народ“ повтори изричани вече от него или депут

24rodopi.bg/Политика

Слави Трифонов даде интервю за радио, но не създаде новина. Лидерът на „Има такъв народ“ повтори изричани вече от него или депутатите на ИТН критики по адрес на премиера Кирил Петков и вицепремиера Асен Василев. Той отрече и неприятни за партията му твърдения.

„Моето мнение е, че тези хора (Кирил Петков и Асен Василев – б. р.) не стават за това да се занимават с власт, с управление на държава. Те трябва да стоят максимално далеч от властта, за максимално дълго време, каза още той по отношение на „Продължаваме промяната“, каза Трифонов, описвайки Кирил Петков като емоционален, а Василев като гъвкав.

Кирил Петков управлявал еднолично, като ГЕРБ, посочи Трифонов в интервю по радио „Дарик“, излъчвано и по тв 7/8.

Слави Трифонов се ядоса на въпроси за евентуални връзки на „Има такъв народ“ с ДПС, ГЕРБ, а и с бизнесмена Орлин Василев. Категорично заяви, че „Има такъв народ“ няма кукловоди и е едноличен проект, негов и на хората, които са в изпълнителното бюро на партията.

„Аз съм самостоятелен играч, нямам нищо общо с ГЕРБ, ДПС, Капъкуле“, заяви Слави Трифонов, като подчерта, че за последно е виждал Ахмед Доган преди 15-16 години.

COMMENTS

WORDPRESS: 0