Слави ще съди премиера и двама министри, не бил „мафията“

Слави ще съди премиера и двама министри, не бил „мафията“

24rodopi.bg/Политика Лидерът на "Има такъв народ" ще съди премиера Кирил Петков, министъра на финансите Асен Василев и министъра на спорта в оставка

24rodopi.bg/Политика

Лидерът на „Има такъв народ“ ще съди премиера Кирил Петков, министъра на финансите Асен Василев и министъра на спорта в оставка Радостин Василев, заради техните твърдения, че той е мафията. Това се посочва в съобщение на пресцентъра на партията.

„Съгласен съм, че в България всеки може да каже всичко за всеки, но трябва да носи отговорност за думите си. Навремето осъдих жълтите вестници заради лъжите им. Спечелих всички дела. Сега ще заведа дела срещу Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев за техните лъжи и внушения. И, разбира се, ще ги спечеля“, закани се Трифонов.

Както вече 24rodopi.com писа, днес Радостин Василев, който заедно с петима депутати от ИТН обяви, че напуска партията обяви, че не може повече да подкрепя действията на лидера на „Има такъв народ“, защото през него мафията е пробила „Има такъв народ“.

Кирил Петков пък коментира, че мафията е загубила коалиционният си партньор в управлението в лицето на „Има такъв народ“. Асен Василев посочи, че мафията вече е загубила възможността да сформира правителство.

COMMENTS

WORDPRESS: 0