Скоро! Приключения сред дърветата върху 5 000 кв. метра!

Скоро! Приключения сред дърветата върху 5 000 кв. метра!

Кметът на община Кърджали д-р инж.Хасан Азис беше на оглед на изграждащия се в парк „Простор“ детски приключенски въжен парк. Фирмата изпълнител работ

Кметът на община Кърджали д-р инж.Хасан Азис беше на оглед на изграждащия се в парк „Простор“ детски приключенски въжен парк. Фирмата изпълнител работи усилено и в лошото време, за да приключи работа в срок до 20 декември.
Въженият парк ще бъде разположен на площ от около 5 000 квадратни метра. В него ще има близо 40 съоръжения. Между дърветата в парк „Простор“ в момента се изграждат въжени мостове, по които децата, вързани по определен безопасен начин, ще имат възможността да преминават от едно дърво към друго и да се прехвърлят от един мост на друг. За безопасността на посетителите ще се грижат специално обучени инструктори.
На тържеството по повод запалването на светлините на коледните елхи и откриването на коледния базар в Кърджали кметът обеща, че до Коледа децата ще получат още един специален подарък – Детски приключенски парк в „Простор“, чиято реализация ззапочна на 9 декември и ще финализира в близките дни.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0