Скандално! Авторът на верижното ПТП избяга от болницата, проверяват шофьорската му книжка!

24rodopi.bg/Общество 22-годишният, който сътвори верижна катастрофа в центъра на Кърджали, е напуснал самоволно болницата в областния град, където бе

24rodopi.bg/Общество

22-годишният, който сътвори верижна катастрофа в центъра на Кърджали, е напуснал самоволно болницата в областния град, където бе настанен, научи 24rodopi.com. Съпругата му заявила пред медиците, че лекуващият му лекар е в Пловдив и ще потърси съдействие там. Тя е била в лечебното заведение снощи, като дори е вдигнала скандал.

В същото време вече е започнала проверка дали шофьорската му книжка е издадена правомерно предвид здравословното му състояние – дали няма прикрити факти в медицинската документация.

Припомняме, че младият мъж е получил епилептичен пристъп. Боледувал от години.

Катастрофата стана малко след 16 часа в понеделник. При навлизане в кръстовище в централната част на града 22-годишен с „Мерцедес“ блъснал „Шевролет“, след това преминал през тротоар и ударил още четири паркирани автомобила.

Водачът на мерцедеса бе транспортиран в болницата в Кърджали и настанен за лечение. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0