„Сините от Кърджали“ вкараха 2 гола на „Пирин“ и спечелиха 3 точки в Благоевград

24rodopi.bg/Спорт  „Арда“ победи с 2:0 „Пирин“ като гост и показа, че уверено върви към целта си в сезон 202/2024 в български футболен елит – класира

24rodopi.bg/Спорт 

„Арда“ победи с 2:0 „Пирин“ като гост и показа, че уверено върви към целта си в сезон 202/2024 в български футболен елит – класиране в Топ 6 и участие в евротурнирите. Прави го и като точков актив след изиграването на мача от осмия кръг в efbet лига, и като показана игра на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.

Тонислав Йорданов откри за „Сините от Кърджали“ в -ата минута. След удар на Иван Тилев, Александър Дюлгеров от домакините игра с ръка в наказателното поле и главният съдия Георги Кабаков отсъди дузпа. Ударът на Тонислав Йорданов бе отразен от „стража“ на „орлетата“ Ковальов, но нападателят не сбърка при втория шанс

В 88-мата минута Преслав Боруков, който влезе в игра на мястото на Йорданов в 63-тата минута,  проби през центъра и отбеляза втория гол за кърджалийския тим, който има 10 точки, но е с два мача по-малко, и заема 8-мо място във временното класиране.

Съставът на „Арда“: Анатолий Господинов, Деян Лозев (75-Милен Стоев), Умар Сако, Джелал Хюсеинов, Абубакар Тунгара, Мартин Стойчев, Илия Юруков (64-Радослав Цонев), Иван Тилев (74-Иван Коконов), Лъчезар Котев, Станислав Иванов, Тонислав Йорданов (63-Преслав Боруков)

COMMENTS

WORDPRESS: 0