Шоуто “Мис Родопи” се завръща в Кърджали – на 29 и 30 юли в парк “Арпезос – Север“

Шоуто “Мис Родопи” се завръща в Кърджали – на 29 и 30 юли в парк “Арпезос – Север“

24rodopi.bg/Общество Шоуто “Мис Родопи” се завръща в Кърджали след двегодишно отсъствие заради пандемията от COVID-19. Тази година организаторите от

24rodopi.bg/Общество

Шоуто “Мис Родопи” се завръща в Кърджали след двегодишно отсъствие заради пандемията от COVID-19.

Тази година организаторите от Община Кърджали под патронажа на кмета д-р инж. Хасан Азис и ивент мениджмънт агенцията “Фрида Френчи” подготвят най-мащабното шоу до този момент. Конкурсът ще е част от двудневен “ Парк Фест”, който ще се състои в Парк “Арпезос – Север”.

На 29 юли /петък/, кърджалийци ще имат възможността да се насладят на фолклорни изпълнения и специалното гостуване на гръцката звезда Диогенис.

30 юли/ събота/ е отреден за традиционния конкурс “Мис Родопи 2022” със специалното участие на Миро и бенд.

Входът и за двете вечери ще е безплатен за всички, а началото е обявено за 21.00 часа. От сряда започват репетициите на участничките в националния конкурс, които ще се подготвят за шоуто под ръководството на хореографа Боян Караиванов. Очаква се тази година участничките от Кърджали ще бъдат поне 3.

Идеята на организаторите е “Парк Фест” да се превърне в ежегодно събитие в културния календар на града.

24rodopi.bg е медиен партньор на събитието и читателите на сайта първи ще се запознаят с претендентките за титлата, чието представяне ще стартира в сряда.

COMMENTS

WORDPRESS: 0