Шокиращо: Български и грузински мафиоти разчистват сметки в Турция, наши килъри екзекутирали опасния бос Резо (обновена)

Шокиращо: Български и грузински мафиоти разчистват сметки в Турция, наши килъри екзекутирали опасния бос Резо (обновена)

24rodopi.bg/Криминале Известният мафиотски бос на Грузия Реваз Лордкипанидзе е екзекутиран в съседна Турция. Стрелците излезли от автомобил с българс

24rodopi.bg/Криминале

Известният мафиотски бос на Грузия Реваз Лордкипанидзе е екзекутиран в съседна Турция. Стрелците излезли от автомобил с българска регистрация, посочва odatv.

Това е разчистване на сметки между българска и грузинска мафиотски структури, гласи една от версиите за убийството на 64-годишния Лордкипанидже, наричан Резо Тбилиси.

Въоръженото нападение срещу 65-годишния грузинец Реваз Лордкипанидзе е било извършено миналата събота в Йомра, област Трабзон.

Убиецът е пристигнал на мястото на престъплението с автомобил с български регистрационен номер и застрелял Реваз Лордкипанидзе на паркинг на жилищен блок.

След въоръженото нападение Реза Тбилиси е бил откаран в болница, където е починал.

От полицията в Трабзон съобщават, че извършителите на нападението – двама чужди граждани са задържани, но без да уточняват от държава са.

Лордкипанидже е лежал 15 години в затвора за грабеж и наркотрафик.

COMMENTS

WORDPRESS: 0