Шок в чистотата: Отговорник обижда на цигани и… „Работете, че съм пиян и трябва да поспя“ (видео)

Шок в чистотата: Отговорник обижда на цигани и… „Работете, че съм пиян и трябва да поспя“ (видео)

24rodopi.bg/Кърджали „Пиян съм тази сутрин, айде момичета, отивам да спя“. Така стартирал работният процес на чистачките в Кърджали отговорник в

24rodopi.bg/Кърджали

„Пиян съм тази сутрин, айде момичета, отивам да спя“.

Така стартирал работният процес на чистачките в Кърджали отговорник във сметопочистваща фирма.

„Обижда ни в офиса, постоянно казва „циганската му работа, циганията“, разкри за 24rodopi.com контрольорката Албена. Вчера жената е била принудена да подпише молба за напускане. Тя обаче не го е сторила без да се запознае с мотивите за това.

„Назначена съм на временен договор от началото на октомври. Бях на обучение в Хасково за няколко дни. Всяка сутрин отивам в 6,30 часа на работа, отчитам работничките – коя е дошла, коя не, и започваме. Днес направих същото, но дойде отговорникът С. и представи нова жена, като каза, че аз съм освободена. Накара ме да подпиша, но отказах. Никакво предупреждение за освобождаване не ми е било направено“, сподели пред камерата на 24rodopi.com жената.

Тя допълни, че много пъти въпросният мъж ги е обиждал по етнически признак. Идвал е и неадекватен на работа, като директно е казвал на чистачките да ходят да работят, защото бил „пиян и щял да поспи“.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0