Шофьори: Малки бензиностанции не дават отстъпка от 25 ст, искат зареждане над 50 лева!

Шофьори: Малки бензиностанции не дават отстъпка от 25 ст, искат зареждане над 50 лева!

24rodopi.bg/Общество Малки бензиностанции прецакват клиенти с държавната отстъпка от 25 стотинки на литър гориво, алармираха читатели на 24rodopi.com

24rodopi.bg/Общество

Малки бензиностанции прецакват клиенти с държавната отстъпка от 25 стотинки на литър гориво, алармираха читатели на 24rodopi.com. Според тях, или „бонусът“ не се прави, или пък собствениците на обекти упоменават, че за да важи, трябва да се зареди за минимум 50 лева.

„На няколко места в града малки търговски обект ги правят тези номера. На едно място бензинджия ми заяви, че от 22 до 7 сутринта бил сам и нямало как да калкулира отстъпката“, разказа таксиметров водач.

Друг шофьор пък отбелязва, че собственик на бензиностанция поискал да бъде заредено над 50 лева, за да включи държавната помощ.

Припомняме, че отстъпката се прави за литър заредено гориво в резервоара на превозно средство, собственост на физическо лице.

„Откакто бе въведена клиентите се увеличиха. Има опашки пред колонките. Малко по-бавно става и заплащането, защото на касата се записват данните от талона на автомобила“, посочи за 24rodopi.com служител в една от големите вериги, търгуващи с горива.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0