Широкообхватният контрол: Проверки, та пушек се вдига!… Новината е добра!

Широкообхватният контрол: Проверки, та пушек се вдига!… Новината е добра!

24rodopi.bg/Общество Три патрулки на изхода на Кърджали в посока Момчилград, три и на входа откъм Черноочене, на спирка Джебел - също. Проверки, та п

24rodopi.bg/Общество

Три патрулки на изхода на Кърджали в посока Момчилград, три и на входа откъм Черноочене, на спирка Джебел – също. Проверки, та пушек се вдига, коментира читател на 24rodopi.bg.

Новината е добра! По-добре много полицейски автомобили по пътищата за респект, вместо една патрулка зад храстите.

Припомняме, че специализирани полицейски операции по метода на широкообхватния контрол са планирани в областта с цел нулева толерантност към нарушителите на пътя.

Ежедневно на определени участъци от пътищата са предвидени масирани и обхватни проверки на максимален брой моторни превозни средства, водачи, пътници и товари. Операциите са част от цялостната организация за изпълнение на мерките за ограничаване на предпоставките за настъпване на пътнотранспортни произшествия.

В хода на операциите на територията на областта е предвиден съвместен контрол на местната структура на Изпълнителната агенция “Автомобилна администрация“ за контрол на автобуси и товарни автомобили и на водачите за употреба на алкохол.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0