Шинаси Сюлейман: Да, кандидат съм за нов мандат! Нека спечелим повече съветнически места в Кирково

Шинаси Сюлейман: Да, кандидат съм за нов мандат! Нека спечелим повече съветнически места в Кирково

24rodopi.bg/Политика Запитан дали е кандидат за кмет на община Кирково, Шинаси Сюлейман отговори положително, което беше посрещнато с аплодисменти от

24rodopi.bg/Политика

Запитан дали е кандидат за кмет на община Кирково, Шинаси Сюлейман отговори положително, което беше посрещнато с аплодисменти от присъстващите в залата.

Това съобщават от Областния съвет на ДПС във връзка с проведеното вчера разширено заседание на Общинският съвет на партията в Кирково.

Общинският председател д-р Ерджан Фърънджъ запозна присъстващите с решенията на Централния съвет и Областния съвет на ДПС относно процедурите и критериите за номиниране на кандидати за кмет на община, кметове на кметства и общински съветници.

Той подчерта важността на предварителното обявяване на датата, часа, мястото и дневния ред на общоселските събрания, на които ще се издигат кандидати за кметове и общински съветници.

Кметът Шинаси Сюлейман благодари на всички присъстващи за подкрепата през годините и пожела една толерантна кампания, в която всички заедно да постигнат много добри резултати с надежда да се увеличи броя на съветниците.

COMMENTS

WORDPRESS: 0