Шеф на МВР награди служителите от Икономическа полиция в Кърджали

Шеф на МВР награди служителите от Икономическа полиция в Кърджали

24rodopi.bg/Общество Служителите от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОДМВР-Кърджали са наградени с обявяване на благодарност

24rodopi.bg/Общество

Служителите от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОДМВР-Кърджали са наградени с обявяване на благодарност с парична награда със заповед на главния секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров.

Секторът под ръководството на главен инспектор Радослав Узунов получава признание за проявена инициативност и високи професионални резултати в служебната дейност и съществен принос при изпълнение на функционалните си задължения.

Грамотите на 10-те наградени служители бяха връчени днес в Областната дирекция в Кърджали от зам.-главния секретар на МВР главен комисар Станимир Станев. Той поздрави отличените за успешната екипна работа, на основата на която са постигнати добрите резултати в сектора и пожела ефективна работа и в бъдеще.

На снимките: Наградените служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“. Главен комисар Станимир Станев и директорът на ОДМВР-Кърджали старши комисар Щерьо Милчев. Зам.-главният секретар награждава началника на сектора главен инспектор Радослав Узунов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0