Шеф на „Арда“: Да, ЦСКА иска нашия Станислав Иванов!

Шеф на „Арда“: Да, ЦСКА иска нашия Станислав Иванов!

24rodopi.bg/Спорт ЦСКА иска да привлече футболиста на „Арда“ Станислав Иванов, потвърждава спортният директор на „Сините от Кърджали“ Ивайло Петков.

24rodopi.bg/Спорт

ЦСКА иска да привлече футболиста на „Арда“ Станислав Иванов, потвърждава спортният директор на „Сините от Кърджали“ Ивайло Петков.

„Да, шефовете на клуба влязоха в контакт с нас. Проведохме разговори, предстоят още такива. Всичко ще стане ясно най-късно до 7 септември, поради простата причина, че тогава затваря трансферният прозорец у нас“, заяви пред Блиц бившият национален защитник, който игра за България при последното ни участие на Световно първенство, през 1998 година.

Както вече 24rodopi.com писа, интересът на ЦСКА към Станислав Иванов е сериозен. Според неофициална информация, от ръководството на „Арда“ са обявили, че срещу 250 000 евро бившият левскар ще може да облече червената фланелка.

24-годишният футболист нямал нищо против да премине на „Армията“, където щял да получава 15 000 евро заплата, с 5 бона по-малко от кърджалийската.

Преди да замине за САЩ, където игра за кратко в „Чикаго Файър“, Иванов обяви, че в България ще играе само за „Левски“. След това обаче се завърна у нас и подписа с „Арда“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0