ВИДЕО: Шампионът Димитър Илиев с автомобил в Кърджали: Клатушкам се и се моля да не ми изпадат пломбите!

24rodopi.com/TV/Политика/Кърджали   „Досега карах по един що-годе нормален път, но с влизането в Кърджали настилката става потресаваща. Цял ж

24rodopi.com/TV/Политика/Кърджали

 

„Досега карах по един що-годе нормален път, но с влизането в Кърджали настилката става потресаваща. Цял живот моята работа е била да се състезавам и да преподавам пътна безопасност. И много ме боли, че губим животи заради лоши пътища. Корупцията отнема животи.  От пет минути се клатушкам с автомобила си и се моля да не ми изпадат пломбите. Разбирам, че от години е обещаван околовръстен път, но той така и не се е случил.

Влизам в изключително конфликтно елипсовидно кръстовище. След него има ремонт на ремонта, за който разбрах, че продължава от много време. Водачи опитват да се включат в движенето, правят го агресивно защото няма как…“

 

Това видя и сподели рали шампионът Димитър Илиев при влизането си в Кърджали и преминаването по булевард „Беломорски“ в града.

Водачът на листата на „Продължаваме промяната“ обеща, ако влезе в парламента: приоритет ще бъде изграждането на обходен път на града.

Кой, ако не 8-кратният рали шампион на България и преподавател по пътна безопасност, може да открие слабостите в организацията на движение в Кърджали. Предлагаме видео констатациите на Димитър Илиев в 2 части.

Част първа:

Купуването и продаването на  гласове е престъпление

COMMENTS

WORDPRESS: 0