Семейство дилъри продава дрогата пред дома си!

Родопско семейство реши да развива „частен бизнес“ в сферата на търговията, но с наркотици. Мъж и жена бяха признати за виновни в разпространение на д

Родопско семейство реши да развива „частен бизнес“ в сферата на търговията, но с наркотици. Мъж и жена бяха признати за виновни в разпространение на дрога в Смолян, съобщава в новия си брой „Родопи voice“.

Двамата съжителствали на семейни начала. Марихуаната пък продавали пред дома си в града. На два пъти двойката спазарила канабис на жители на смолянски села пред жилището си. В друг от случаите мъжът продал на друг човек трева в близост до болницата в Смолян, стана ясно в хода на делото срещу тях.

До разкритията се стигнало след като смолянчанинът бил арестуван с близо 100 грама канабис в автомобила си. „Мерцедес“-ът му бил спрян за проверка в областния град.

Мъжът и жената признаха вината си и сключиха споразумение с прокуратурата.

Родопчанинът получи условна присъда от година и половина, както и глоба в размер на 2 500 лева. Нежната му половинка пък бе осъдена на 8 месеца „лишаване от свобода“. И двете наказания бяха отложени с изпитателен срок от 3 години.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0