Сега сте на плажа, но газът скочи с 32%! Идват сополите, за да отклонят вниманието

Сега сте на плажа, но газът скочи с 32%! Идват сополите, за да отклонят вниманието

24rodopi.bg/Коментари Cлoвaĸия ce ocигypи c пpиpoдeн гaз дo ĸpaя нa мapт 2023 гoдинa. Зaпacитe нa cтpaнaтa oт cиньo гopивo възлизaт нa 65% oт гoдишнo

24rodopi.bg/Коментари

Cлoвaĸия ce ocигypи c пpиpoдeн гaз дo ĸpaя нa мapт 2023 гoдинa. Зaпacитe нa cтpaнaтa oт cиньo гopивo възлизaт нa 65% oт гoдишнoтo й пoтpeблeниe, a тoвa e дocтaтъчнo зa нyждитe нa нaceлeниeтo и индycтpиятa, посочва вицепремиерът и министър на икономиката в страната Pичapд Cyлиĸ. Cлoвaĸия e oт eвpoпeйcĸитe cтpaни, нapeд c Гepмaния, Фpaнция, Итaлия и дpyги, ĸoитo ce cъглacиxa дa плaщaт нa „Гaзпpoм“ пo cxeмaтa в pyбли.

У нас. Комисията за енергийно и водно регулиране утвърди цената на природния газ. От 1 юли синьото гориво ще струва 186,17 лв./MWh (без цени за достъп, пренос, акциз и ДДС), съобщават от КЕВР. Това е поскъпване с 32% спрямо миналия месец.

Представете си следващия, по-следващия и така до първата зимна сметка за парно. Отнася се за софиянци. Когато завият на гладно     , ще си отворят и очите за провинцията. Защото сега ситият на гладния не вярва.

Останалите ще го усетят чрез бизнеса и работата си.

В същото време активните случаи на ковид в страната са под 10 000. Но не спират говорещите глави да ви обясняват, че адът отново идва.

„От сополи и болки в гърлото не се случва нищо! И преди имаше летен грип, а болните от летни гастроенетерити са повече от набедените с КОВИД. Излишно е да подчертавам, че още не са изолирали нищо конкретно, т.нар УчЕни! Но за сметка на това, сертификатите се планира да станат за глобално пътуване, с всички ваксинации вътре и чипирането ви за по добро здраве! Г-20 в Индонезия го обсъждат сериозно!“, пише д-р Георги Тодоров.

Ковид се завръща съвсем навреме, за да отклони вниманието на случващото се в глобален план. Последен опит. И цялата ковид кохорта е впрегната в мисията.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0