Себихан Мехмед награди най-добрите в „Плувно лято 2023“, торта и сладолед имаше за всички

Себихан Мехмед награди най-добрите в „Плувно лято 2023“, торта и сладолед имаше за всички

24rodopi.bg/Регион Последните занимания по плуване за деца, организирани от Община Крумовград, бяха проведени в сряда – 30 август. Плувното лято беше

24rodopi.bg/Регион

Последните занимания по плуване за деца, организирани от Община Крумовград, бяха проведени в сряда – 30 август. Плувното лято беше закрито с много емоции и вълнение на участниците, които имаха възможността да демонстрират усвоените умения пред кмета на общината г-жа Себихан Мехмед.

С торта и сладолед бяха почерпени всички участници в плувното лято. Различни стилове на плуване демонстрираха 10 от децата пред своите връстници.

Себихан Мехмед връчи парични награди на Кристиян Георгиев, заел първо място, на Николета Саръева за втората позиция, и на Шермин Юсеин и Милена Георгиева, останали трети.

Плувното лято предостави възможност за придобиване на основни умения за безопасно поведение във водата  под наблюдението на опитни инструктори, посочват от Общинска администрация.

Заниманията се проведоха през месец август, като участие взеха около 50 деца. Кметът на Крумовград увери малките плувци, че занимания по плуване ще има и през следващата година.

COMMENTS

WORDPRESS: 0