Себихан Мехмед: Говорете с хората, изслушвайте ги, опитвайте се да решавате проблемите!

Себихан Мехмед: Говорете с хората, изслушвайте ги, опитвайте се да решавате проблемите!

24rodopi.bg/Политика Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед благодари на присъстващите членове, че преди 20 години са повярвали в нея и са я номи

24rodopi.bg/Политика

Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед благодари на присъстващите членове, че преди 20 години са повярвали в нея и са я номинирали за кмет на община Крумовград. Благодари и за следващите пъти, когато е била номинирана.

Това съобщават от Областния съвет на ДПС относно проведеното вчера разширено заседание на Общински съвет на ДПС в Крумовград за предстоящите местни избори, които ще се проведат на 29 октомври.

„Удовлетворена съм, че успях да сплотя хората в името на партията, в името на това да ни има”, заяви Себихан Мехмед. Нейния апел към присъстващите беше при номинациите да не стига до противопоставяне. „Говорете с хората, изслушвайте ги, опитвайте се да решавате проблемите!”, призовава кметът на Крумовград.

Разширеното заседание прие график за провеждане на събранията в деветте района на общината. Такива ще се организират в 61 населени места.

Заместник-областният председател на ДПС-Кърджали Бедрие Газиюмер призова активистите да съумеят да намерят правилните кандидати.

COMMENTS

WORDPRESS: 0