Съветникът Алтънай Халил: 20 години това правя, от това разбирам, няма конфликт на интереси!

Съветникът Алтънай Халил: 20 години това правя, от това разбирам, няма конфликт на интереси!

24rodopi.bg/Темата+ „20 години това съм правел в компанията „Титан“, от това разбирам, това е занаятът на живота ми. Поканиха ме да работя и аз приех

24rodopi.bg/Темата+

„20 години това съм правел в компанията „Титан“, от това разбирам, това е занаятът на живота ми. Поканиха ме да работя и аз приех. Един от 6-мата работници съм в момента, не съм управител, не съм началник, не виждам законово нарушение“, заяви пред 24rodopi.com общинският съветник Алтънай Халил във връзка с публикацията ни „МВР: Проверяваме договор за 215 000 лева на Община Кърджали с дружество с двама общи работници и общински съветник – организатор по труда“.

Предмет на договора е „Поддържане на озеленителни площи за широко обществено ползване на територията на гр. Кърджали“. Според проверяващите „умишлено се дава възможност на юридическото лице да получи значителни финансови средства за специфична дейност, за която в Община Кърджали функционира общинско предприятие с назначен персонал“.

Алтънай Халил посочва, че през пролетта във фирмата се назначавали още работници за обработването на зелените площи в областния град.

COMMENTS

WORDPRESS: 0