Санитарна бомба цъка на плажа във Фанари!

24rodopi.bg/Регион Най-малко две сгради, които някога са функционирали като морски таверни, са оставени на съдбата и са санитарна бомба край морето в

24rodopi.bg/Регион

Най-малко две сгради, които някога са функционирали като морски таверни, са оставени на съдбата и са санитарна бомба край морето в района на Фанари, пише излизащият в Комотини вестник „О хронос“.

Машини „павират“ плажа и премахват мръсотията тези дни с оглед на предстоящия летен сезон. На няколко метра от тях обаче разрушените сгради на ETAD остават, посочва медията за най-близкия до „Маказа“ огромен плаж между Фанари и Ароги.

ETAD действа като спирачка за туристическото развитие на нашия регион, подчертават репортерите. Докато бизнесмените обновяват плажните си барове всяка година и подобряват съоръженията си, опитвайки се да добавят стойност към крайбрежния фронт, собствениците на старите сгради нехаят.

Критиката на медията към Дружеството за публична собственост, е и по други проекти:  Къмпинг „Фанари“ и незавършената пешеходна улица на брега на Фанари. Крайбрежната зона е „заложник“ на това дружество, пише „О хронос“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0