Самокастриралият се в Бенковски решил да остане без полови органи след като посегнал на момиче

24rodopi.com/Темата+ 25-годишният мъж, който се самокастрира, имал угризения, че посегнал на момиче. „Посегнал е, но добре, че не е стигнал до крайно

24rodopi.com/Темата+
25-годишният мъж, който се самокастрира, имал угризения, че посегнал на момиче. „Посегнал е, но добре, че не е стигнал до крайности. Затова е решил да не бъде пълноценен мъж до края на живота си“, разкрива пред 24rodopi.com съселянин на младият мъж, който си отряза половите органи пред джамията в Бенковски.
Той е посетил храма в късния следобед в неделя. Пред присъстващите там, предимно възрастни хора, казал няколко пъти, че е много грешен. След това излязъл навън, съблякъл се чисто гол и обиколил центъра на селото.
„Влезе в магазина, където си купи бръснарско ножче. Излизайки навън пак се насочи към джамията, седна и си отряза пениса и тестисите. Беше зловещо. После започна да ги кълца, сякаш искаше да е сигурен, че няма да му ги пришият обратно“, разказва очевидец.
Смразяващата случка е заснета от охранителни камери, монтирани в района. Записите са предадени на полицията.
Заради тежкия кръвоизлив самокастриралият се беше настанен в интензивното отделение на кърджалийската болница.
„Много добро момче, не знаем какво му е станало. Работеше в Германия заедно с баща си, в строителството. Идваха си на село постоянно. Как така се случи? Преди месеци бе на лечение в Психиатрията“, разказаха за 24rodopi.com жители на населено място в микрорайон Бенковски след ужасяващата случка.
Близките му решили да продължат лечението му в турска специализирана клиника.

COMMENTS

WORDPRESS: 0