Салих Аршински: Хафъзов подал ли е заявление за членство в ДПС? Гюнеш Лютфи:  Заради такива като него врагове станаха брат с брата, съсед със съседа…

Салих Аршински: Хафъзов подал ли е заявление за членство в ДПС? Гюнеш Лютфи: Заради такива като него врагове станаха брат с брата, съсед със съседа…

24rodopi.bg/Темата+ Бившият служител в Главно мюфтийство, бивш депутат, бивш зам.-председател на ДОСТ Хюсеин Хафъзов изненадващо се появи в централат

24rodopi.bg/Темата+

Бившият служител в Главно мюфтийство, бивш депутат, бивш зам.-председател на ДОСТ Хюсеин Хафъзов изненадващо се появи в централата на ДПС и дори се снима с лидера Мустафа Карадайъ.

Коментарите на електората: От „Браво“ до „Днес Хафъза, утре Шабан, а за изборите – Местан“ – припомнете си тук.

И още коментари:

Салих Аршински, областен лидер на ДПС в Смолян:

Хафъзов след като беше изключен с решение на ЦС на ДПС /по спомен/, дали пак си е подал заявление за член на ДПС? Дали МС на ДПС по местоживеене го е приел за член? Дали…?

Някой някога беше казал: Като Хафъзов иска пак да е ДПС, да си извърви стълбичката по нашия Устав. Надявам се това още да е валидно! Иначе гледам немалко хора, които са лайкнали събитието и които по време на аферата “Местан” бяха на кантар да тръгнат с тях. И още се чудят дали-или. Просто в момента интереса им клати феса и затова са ДПС, на уж!!

Бих искал ДПС да е такова, каквото е създадено от г-н Доган и каквото съм видял от моя председател г-н Карадайъ!

Не искам ДПС, такова, каквото ни готвеха Местан и компания!

 

Елван Атилла, съпруга на емблематичния депесар в зората на демокрацията Юджел Атила, бивш зам.-министър:

И като КАКЪВ го приема ,не разбрах!!??!

Потърсихме Хафъзов на местни избори в Сунгурларе с кандидат на ДПС -Хатидже Георгиева

От неговата ДОСТ и него лично грам помощ не дойде за ДПС.Нещо повече -Той заяви ,че тя няма да спечели заради ДПС.

Тази среща аз лично не я разбирам!!!!!

 

Жана Папазова:

Предателят, си остава винаги предател! Не му е мястото там в сърцето на ДПС. Ние защо не избрахме да тръгнем след Местан? Ще ви отговоря…

Защото ценностите на ДПС са много по-дълбоки и отговорността е огромна, кариеристите рано или късно излизат от отвъдното примамени от нови постове.

 

Мюзеки Ахмед, секретар на така нар. турско читалище в Кърджали, активист на ДОСТ, който бе от първите напуснали партията след изборния й провал:

Хюсеин Хафъзов да стане депутат.

Гюнеш Лютфи, общински лидер на ДПС в Завет:

Заради него и такива като него, с болни амбиции такива като мен от малките населени места станахме врагове брат с брат, съсед със съсед и т.н Аз лично не им прощавам и смятам че няма място в централата на ДПС ,камо ли рамо до рамо с моя Председател.

COMMENTS

WORDPRESS: 0