Съединението: С огън и меч е извоювана свободата, с вяра и твърдост е защитена!(поздравленията)

24rodopi.bg/Общество Областният управител Никола Чанев честити Деня на Съединеието - 6 септември на всички жители на област Кърджали. Бъдете горди с

24rodopi.bg/Общество

Областният управител Никола Чанев

честити Деня на Съединеието – 6 септември на всички жители на област Кърджали. Бъдете горди следовници на славните ни прадеди, радетели за национално освобождение и суверенитет. С огън и меч е извоювана свободата ни, с вяра, твърдост и държавническа далновидност е защитена!

Поклон пред героите на Съединението!

Кметът на община Кърджали  д-р инж.Хасан Азис и Общински съвет-Кърджали

 

ПОЗДРАВЯВАТ всички жители на общината по случай 138-та годишнина от Съединението на Княжество България с Източна Румелия!

Нека всички помним хората,  вложили воля и жертвоготовност в това свято дело, Съединението! Нека бъдем техни достойни наследници в името на едно по-добро бъдеще за България !

Честит празник!

Кметът на община Джебел Неджми Али и Общинският съвет

Уважаеми жители на община Джебел,

Приемете нашите поздравления по случай честването на един от най-важните дни в нашата история-6-и септември! Святото дело на Съединението е символ на силата и вярата на народа, че когато сме заедно, сме по-силни и успехът при преодоляването на трудностите е сигурен. Нека обединени да вървим напред към бъдеще, изпълнено с безкрайни възможности! Желая на всички здраве, разбирателство и късмет!

Честит празник!

Кметът на Кирково Шинаси Сюлейман и Общинският съвет

Уважаеми съграждани,

6-ти септември, превърнал се в символ на националното единство, ни прави равнопоставени в днешна Европа. Нека се чувстваме горди, единни и сплотени.

Честит празник!

Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед и Общинският съвет

Приемете нашите поздравления по случай 6 септември – Съединението на България!

Този ден е един от най-важните в българския исторически календар и е празник за всички, които градят храма на добротата и разбирателството.

Пожелавам Ви здраве и хубави празнични дни.
Честит празник!

Кметът на община Момчилград Илкнур Кязим и Общинският съвет

Поздравяват всички жители и гости на общината по случай 6-и септември-Съединението на България! Пожелаваме Ви здраве, дълголетие и воля за реализиране на всички добри начинания!

Кметът на община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет

Честит 6-и септември, пожелаваме на всички смелост в отстояването на българската идея по пътя на европейското развитие на нашата малка, но горда България!

Кметът на община Ардино Изет Шабан и Общинският съвет

Честит Ден на Съединението, на този ден българския народ доказа пред Европа своите морални и национални качества и защити своето място в голямото европейско семейство.

Честит празник!

Цвета Караянчева и областното ръководство на ГЕРБ

поздравяват жителите на област Кърджали по случай 6 септември – Ден на Съединението на България. Нека помним и славим едно велико народно дело, символ на единението и стремежа към независимост. В мир и бран сме оцелели благодарение на стоицизма, здравия разум, храбростта и историческата прозорливост на предците ни. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Областният съвет на ДПС

Приемете нашите поздравления по случай честването на един от най-важните дни в нашата история-6-и септември! Заветът, който ни оставя този ден е, че всеки гражданин на България е длъжен да даде ръка в решителни за съдбата ни моменти. Святото дело на Съединението е символ на силата и вярата, че когато сме заедно, сме по-силни и успехът при преодоляването на трудностите е сигурен. Нека обединени да вървим напред към бъдеще, изпълнено с безкрайни възможности!

Желаем на всички здраве, разбирателство и късмет! 

Честит празник!

Областният съвет на БСП

6-и септември е една от най-важните дати в българската история. Заветът, който ни оставя този ден е, че всеки българин е длъжен да даде ръка в решителни за съдбата ни моменти.

Нека обединени да вървим напред към бъдеще, изпълнено с безкрайни възможности! Честит празник!

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0