С какво ни пръскат?! Контрейлс или кемтрейлс…

С какво ни пръскат?! Контрейлс или кемтрейлс…

24rodopi.bg/Общество Отново следи по небето, успоредни една на друга, кръстосани. Периодично появяващи се над Кърджали. Според някои хора са кемтрей

24rodopi.bg/Общество

Отново следи по небето, успоредни една на друга, кръстосани. Периодично появяващи се над Кърджали.

Според някои хора са кемтрейлс-следи от химикали, разпръсквани от самолети. Подобни има над стотици градове в държавите от НАТО, а конспиративните теории сочат-пръскат ни с вещества, които предизвикват задух, умора, нервност, апатия, безсъние…

Според германското Министерство на околната среда, защита на природата и ядрената безопасност, пък посочват по темата: “Линиите по небето са кондензационни следи от самолетите. Те са безопасни за хората на Земята, но оказват влияния върху околна среда”.

А какво казват експерти по въздухоплаване: „Нормалните следи на височина над 10 000 фута се превръщат в ледени кристали и могат да останат във въздуха до 20 минути, което е присъщо на обикновените конвенционални кондензационни следи (contrails).

Противно на тях, химическите следи (Chemtrails) остават да висят във въздуха с часове, без да се разпръсват, а след това бавно се разпространяват и обикновено образуват мрежа или форми, които не биха се очаквали от обикновените реактивни самолети“.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0