С джуки и тенекии: Те не познават парите, не знаят цената на живота

Самуил Крумов/24rodopi.bg/Коментари Уикенд с много простотия по пътищата. И жертви. 21-годишен разцепи на две огромен джип в Пловдив. Загива и момич

Самуил Крумов/24rodopi.bg/Коментари

Уикенд с много простотия по пътищата. И жертви.

21-годишен разцепи на две огромен джип в Пловдив. Загива и момиче на 20 години. Летял е с 200 километра в час, вероятно. От удара поваля две огромни дървета.

Наперен, на показ в автомобила в социалните мрежи. Разбира се, колата се води на някаква фирма. Пишлегарят едва ли знае цената на парите. Както не знае и цената на живота.

Девойката до него с обичайната визия на тестена закуска…

Съжалявам за определенията към мъртвите. Но инцидентът става в 3 часа. Ако беше в 15.00, на този натоварен булевард, жертвите щяха да са в пъти повече. Съжалявам, но малки парвенюта, плод на подменените ценности, така разбират живота. Снимки с ламарини, кокоши джуки и събиране на лайкове. Подменените ценности и разбирания за живота изпълниха гробищните паркове до краен предел.

Това момче, незнайно как сдобило се подобен автомобил, имало близо 20 нарушения на пътя. „Без колан, превишена скорост, леко ПТП заради нарушена дистанция, нищо необичайно, сериозно“, обяснява в ефир униформен служител на реда. Пич, това е формиране на норма на поведение. Което довежда до края.

24-годишен прати четирима в болница по пътя за „Маказа“. Защото решава да изпреварва с „беемвенцето“, което дори няма застраховка.

Нормата на поведение на новите герои на съвременните норми.

Лъскави тенекии, снимки дори пред ауспуха, китосани девойки с набъбнали джуки и… плочи след това.

Образованието е съсипано. Остават семействата. Щом и там няма адекватен пример, какво очаквате…

P.S. Детето на депутат прострелва с патлак крака на леля си, която е на 12 години. Случка на частно парти в „баровското“ Арбанаси. Оръжието е на собственика на къщата за гости.

И какво търси зареден патлак на детски рожден ден. С патрон в цевта и спуснат предпазител?

Комплексарщината на новите парвенюта…

Снимка: Борислав Миланов, Фейсбук

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0