Русофобия за 150 000 долара, Тръмп пък е агент на Путин

Русофобия за 150 000 долара, Тръмп пък е агент на Путин

Жельо Михов/24rodopi.bg/Коментари „Посолството на САЩ в София на Държавния департамент на САЩ обявява открит конкурс за организации, които да подадат

Жельо Михов/24rodopi.bg/Коментари

„Посолството на САЩ в София на Държавния департамент на САЩ обявява открит конкурс за организации, които да подадат заявления за изпълнение на програма за насърчаване на развитието на независими медии в България чрез обучение на журналисти и студенти по журналистика. Програмата ще засили устойчивостта на журналистите към руската дезинформация и манипулация в България. Грантополучателят ще провежда обучения и семинари за журналисти и журналистика“.

Програмата е на стойност 150 000 долара. И сега всичко ще се засили да проявява русофобство за по някой долар. Като добавим от години грантаджийското разкешване от страна на Отворено общество, разни институти, Америка за България и т.н. на човек му става ясно за жалките 4000 лева, за които тръбеше Лена Бориславова, ровейки се в Гугъл.

Само си представете този конкурс да бъде обявен от Руското посолство, що за вой ще се нададе.

Така че не се учудвайте, че от сутрин до вечер грантаджиите пращат Путин на смъртен одър, а на следващия ден пак е включен в сутрешните сводки.

Елементарна пропаганда от сергията на Женския пазар.

В същото време Доналд Тръмп обяви, че САЩ ще последва съдбата на СССР, ако не се справи с проблемите си, които идвали от „зли хора“ вътре в страната. И директно визира говорителката на Камарата на представителите на Конгреса Нанси Пелоси.

„Достигнахме до ниво да се молим за петрол, враговете ни са вътре“, казал Тръмп при последното си изявление.

Този Доналд, толкова го е закъсал, че и той е минал на заплата при Путин, вероятно 4000 рубли на месец.

COMMENTS

WORDPRESS: 0