Ричард Алибегов идва заради 9% ДДС за заведенията, иска среща с кмет и областен

Ричард Алибегов идва заради 9% ДДС за заведенията, иска среща с кмет и областен

24rodopi.bg/Регион Председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов ще посети Кърджали. В срещата с местните предприемачи и собс

24rodopi.bg/Регион

Председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов ще посети Кърджали. В срещата с местните предприемачи и собственици на заведения за обществено хранене и развлечения ще участват съпредседателят на БАЗ Павлин Петров и членът на УС адв. Валентин Савов.

Събитието ще се проведе на 2 ноември, от 13 ч., в голямата зала на Биснесинкубатора в Кърджали и се организира от координатора на БАЗ за региона Кадир Мустафов.

По време на срещата ще бъде представена дейността Българска асоциация на заведенията и нейната структура, ще се представят законодателните инициативи, по които работи сдружението като данъчна ставка от  9% ДДС за заведенията, Закон за здравето, Закон за защита от шума в околната среда и др.; възможностите секторът да кандидатства по европейски проекти и други.

Покани за събитието са изпратени до кмета на Кърджали д-р инж. Хасан Асис и областния управител Даниел Делчев, посочиха от Асоциацията.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0