Реджеб даде 110 000 лева на Виждан за бизнес с терлици и ревна: Измамен съм, съдя я! Тя: Той беше лудо влюбен в мен

24rodopi.bg/Общество Искам си обратно 100 000 лева, дадох ги за бизнес – за купуване на машини за плетене на терлици, жалва се Реджеб Кадир от село

24rodopi.bg/Общество

Искам си обратно 100 000 лева, дадох ги за бизнес – за купуване на машини за плетене на терлици, жалва се Реджеб Кадир от село Петелово.

Не е вярно, той ми помагаше, беше лудо влюбен в мен – отговаря ответницата Виждан Ахмедова от Търговище. Тя твърди, че била финансово подпомагана от ищеца, с когото имала интимни отношения, но съпругата му ги спипала и той измислил версията за бизнеса с терлици.

Делото се гледа в Районният съд в Кърджали, но далеч преди произнасянето на съда, историята на двамата бе разказана от самите тях в телевизионния формат „Съдебен спор“.

65-годишният мъж от Кърджалийско и 52-годишната Виждан се запознали през юли 2019-та година чрез обява за запознанства във вестник „Лична драма“. Тогава Реджеб, който работел в Англия, търсел приятелство и се свързал по телефона с приказливата туркиня от Севера.

Скоро започнали да се виждат, тя пътувала до Кърджали, където стигнали до интимност. По думите на Виждан, Реджеб дори обещал да й купи апартамент в града край Арда. Научавайки, че е бизнесдама и има сериозни връзки, на 19 септември същата година Реджеб дал на Виждан 45 600 евро, а по-късно и още 22 000 лева.  Тя му обяснявала, че в този момент цените на машините са паднали много в Турция и тя може да ги достави.

Виждан Ахмедова, която е лежала над 4 години в затвора за измама, твърди, че не е взимала пари за бизнес, а това било оправдание на Реджеб след като жена му научила, че кръшка. Той пък категорично отрича да е имал извънбрачна връзка.

Стоп кадри: НТВ

COMMENTS

WORDPRESS: 0