Радостин Василев: В последните години политическата класа абдикира от област Кърджали и не представя алтернатива на жителите на региона!

24rodopi.bg/Политика Ние сме партия на всички български граждани! При нас не делим хората според техния етнос, религия и образование. Хората са ил

24rodopi.bg/Политика

Ние сме партия на всички български граждани!

При нас не делим хората според техния етнос, религия и образование. Хората са или честни и морални или не. Ние отправяме нашето послание за пробуждане към всички тези честни и морални хора, които са огорчени от продажната политическа класа в последните 35 години.

Това отбеляза лидерът на партия „Морал, единство, чест“ (МЕЧ) Радостин Василев.

Всички български граждани живеят с резултатите от едно управление, а не с обещанията преди избори, подчертава политикът.

И още:

ПП МЕЧ залага на пет основни приоритета в своята програма. Те са основните стълбове, които ще гарантират националния суверенитет: енергетика, образование, здравеопазване, национална сигурност и правосъдие. За да бъдем независима държава е необходимо да отстояваме тези приоритети, за да не сме подвластни на чужди посолства, без значение дали са източни или западни.

Последователната ми политика в последните 3 години и принципната ми позиция срещу моделът Борисов-Пеевски, показа на обществото, че истината винаги си намира път и тя не може да бъде заглушена.

България има нужда от национално отговорна пробългарска политика, а не от лакеи.

МЕЧ ще гарантира, че ще отстоява правата на всички български граждани и в този смисъл наблюдавам как в последните години политическата класа абдикира от област Кърджали и не представя алтернатива на жителите на региона. Кърджали е прекрасен град и е нужно специално внимание и инвестиции, които да развият инфраструктурата и икономиката, за да успеем да върнем по родните места всички онези, които работят в Европа.

Прекрасен пример за работещо предложение относно инфраструктурата на Кърджали е предложението на водача на листата ни инж. Георги Чепишев за изграждането на надлез на кръговото на автогарата и подлез на кръстовището в квартал „Веселчане“, които да отпушат трафика по бул. Беломорски., докато бъде реализиран проекта за обходен път.

Точно подобен тип работещи предложения могат да очакват от нас хората в региона.

България има нужда от справедливост!

COMMENTS

WORDPRESS: 0