Радостин Василев учредява ИТН-2!?

Радостин Василев учредява ИТН-2!?

24rodopi.bg/Политика Напусналият „Има такъв народ“ (ИТН) спортен министър в оставка Радостин Василев скоро ще обяви нов проект, като загатна, че той

24rodopi.bg/Политика
Напусналият „Има такъв народ“ (ИТН) спортен министър в оставка Радостин Василев скоро ще обяви нов проект, като загатна, че той ще бъде съставен от други, напуснали редиците на партията на Слави Трифонов.

Това стана ясно от участие на свързания с Кърджали чрез извършените трансфери на футболисти в „Арда 1924“ адвокат в сутрешния блок на Нова тв.
„Новата ни партия по-скоро ще бъде в центъра. България има нужда от партия, която да защитава националния интерес“, поясни Василев. Той е категоричен, че следващата стъпка са нови предсрочни парламентарни избори.
„Няма никакъв смисъл да се търси подкрепа от ИТН. Задължително трябва да се отиде на избори. Тошко Йорданов отблъсна 99% от хората на партия със своето ужасяващо поведение. За мен ИТН остава едно разочарование, тъга и труд, вложен през годините Оттук-нататък ИТН нямат никакъв шанс да присъстват в НС“, твърди Василев.
„Те предпочитат да не реализират собствената си воля, а да останат верни на един фалшив гуру“, казва за депутатите от ИТН напусналият партията.

COMMENTS

WORDPRESS: 0