Работа в Германия?! 3000 се довериха на Sano GmbH – най-добрия съвет, квартири, транспорт, здравно, социално и пенсионно осигуряване!

24rodopi.bg/Икономика/Регион Здравно, социално и пенсионно осигуряване; квартири, отговарящи на нормалния стандарт за живот; сигурни работни позици

24rodopi.bg/Икономика/Регион

Здравно, социално и пенсионно осигуряване; квартири, отговарящи на нормалния стандарт за живот; сигурни работни позиции и спокойна работна среда…

Само част от това, което предлага на своите клиенти Sano GmbH – немска компания, занимаваща се с подбор и назначаване на кадри в сферата на пакетажа и общото производство на територията на Германия. Екип от опитни специалисти, които консултират за най-добрата работна позиция, според квалификацията и опита на кандидата за работа във Федералната република.

„За първи път дойдох да работя в Германия преди около 7 години, когато същият този екип стартираше. Наложи се да се върна в България по семейни причини. И когато през 2021-ва отново можех да пътувам и да търся сигурна работа на запад, пак ги потърсих и установих, че в този период са се развивали успешно и са още по-близо до кандидатите за работа, правят ги по-уверени, по-бързо свикват с новата обстановка“, споделя Емил Станев, който е пристигнал в родината за своята почивка. Той е клиент на Sano GmbH.

Компанията, както и всички останали нейни производни фирми, се фокусира върху намирането на работна ръка, като предлага позиции, отговарящи изцяло на квалификацията на нейните кандидати. Тя е директен работодател и предлага сигурни работни позиции в над 70 фабрики на територията на Германия.

Сферата, в която се развиват служителите е пакетаж и общо производство, както на промишлени, така и на хранителни стоки.

До днес работа в Германия чрез екипа и създадената от тях платформа за трудова заетост са намерили около 3 000 граждани на България.

От Sano GmbH осигуряват квартири, „които отговарят на нормален стандарт за спокойна почивка и битови условия“. До работното място наетите ползват служебен транспорт, а за още по-голямо улеснение има назначен отговорник на групата, който е постоянно на тяхно разположение.

„От първият работен ден ангажираният е здравно, социално и пенсионно осигурeн на територията на Германия, което е един от основните принципи на фирмата“, категорични са от Sano GmbH.

„Преди година с тяхна помощ дойдох в Германия. Сега от опита ми в страната виждам, че печелят състезанието с други фирми за предлагане на работа. Придобих още по-голям опит в моята област – координатор. И немският ми вече е на по-добро ниво и изобщо съм много доволна“, казва Пламена Детелинова.

„Помогнаха ми в труден за мен момент, подсигуриха ми стабилна и дългосрочна работа, както и трудов договор, което в днешно време е много важно. Настаниха ме в прилична квартира, имаме и транспорт до фабриката. Доволна съм от фирмата работодател“, отбелязва Красимира Петрова.

Заминаването? Няма по-лесно. Всяка събота компанията осигурява транспорт на всеки кандидат за работа.

COMMENTS

WORDPRESS: 0