Путин щял да плати сметките на Урсула и сие?! А защо ни са тогава Урсула и сие?!

Путин щял да плати сметките на Урсула и сие?! А защо ни са тогава Урсула и сие?!

Жельо Михов/24rodopi.bg/Коментари Еврочиновникът Урсула фон дер Лайен рекла „Изпращайте сметките за ток и газ в Москва на истинския виновник“. Зелен

Жельо Михов/24rodopi.bg/Коментари

Еврочиновникът Урсула фон дер Лайен рекла „Изпращайте сметките за ток и газ в Москва на истинския виновник“.

Зелените им сделки и санкциите удрят като бумеранг, а същевременно се изпращат милиарди от европейските данъкоплатци на Украйна. И виновникът е в Москва?! Все повече граждани на държавите членки на Съюза си задават въпроса „Защо една шепа хора решава вместо нас?!“. Тяхното мнение, разбира се, не е на дневен ред.

„Европа затъва в нищета. И това се случва пред очите ни. Тези, които казват на хората да стоят на студено и да ограничат ползването на топла вода, всъщност самите те няма да го сторят. Те ще продължат да водят обичайния си начин на живот, в охолство“, казва анализаторът от „Фокс“ Тъкър Карлсън.

Думите на Урсула издават безсилие към справяне с проблемите. Още по-зле, те звучат цинично. Ако Путин е виновен за високите сметки, то той ли досега е бил благодетелят на Европа, и ако да, то кому са нужни тогава ЕП, ЕК и армията от скъпоплатени евробюрократи, които паразитират на гърба на данъкоплатците и решават къде и за какво да заминат парите им?

И друго. Думите на Урсула звучат като „Щом няма хляб, да ядат пасти (пирожки)“, но от Москва. Знаете как завършва в Западния свят подобен цинизъм.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0