Пропаднали пътища и придошли реки съкратиха офроуд трасето

24rodopi.bg/Спорт  Лошото време промени маршрута на състезанието Kardjali Off-Road Fest 2023 в съботния ден. „Поради придошли реки и пропадане на пъ

24rodopi.bg/Спорт 

Лошото време промени маршрута на състезанието Kardjali Off-Road Fest 2023 в съботния ден.

„Поради придошли реки и пропадане на пътища, трасето за утре ще бъде съкратено. Рали, Стандарт и Средна скорост етапа ще бъде 40 километра“, съобщиха организаторите снощи.

Както вече 24rodopi.bg писа, след 2-годишно прекъсване „Кърджали 4х4 2023” стартира под надслов „Голямото завръщане”. Състезанието е организирано от Автомобилната федерация на България и Община Кърджали и е десето издание.

70 участници са участниците от пет държави – България, Гърция, Турция, Румъния и Казахстан. Те ще се състезават в пет категории. Тази година специална атракция ще бъде участието на млади състезатели на 6-годишна възраст, деца на участници в офроуд гонките. Завръщат се и ATV-тата. Най-младите участници, децата, ще карат точно този тип машини. Около 500 км са общо трасетата, по които ще преминат гонките. Заключителният етап ще е на 5 март, на затворено трасе, традиционно при Водното огледало.

COMMENTS

WORDPRESS: 0