Прокурор Маркова: Три са версиите за катастрофата с кърджалийските жандармеристи

Прокурор Маркова: Три са версиите за катастрофата с кърджалийските жандармеристи

24rodopi.bg/Темата+ „Двата автомобила на жандармерия Кърджали са се връщали от нощна смяна, а другите са отивали на смяна, когато е станал сблъсъкът.

24rodopi.bg/Темата+

„Двата автомобила на жандармерия Кърджали са се връщали от нощна смяна, а другите са отивали на смяна, когато е станал сблъсъкът. Това се е случило на прав пътен участък. Извършени са необходимите процесуални действия и се води  разследване, разпитват се свидетели“, заяви на брифинг районният прокурор на Бургас Мария Маркова.

Както вече 24rodopi.com писа, 4-ма кърджалийски жандармеристи са ранени. Единият от пострадалите в катастрофата на пътя Царево – Малко Търново жандармеристи е в тежко състояние. Той е настанен в реанимацията на УМБАЛ Бургас с гръдна травма и счупени ребра. Тримата му колеги са приети в отделението по ортопедия с различни счупвания.

Извършени са оперативни интервенции и прегледи, към момента не могат да бъдат разпитвани, тъй като състоянието не им позволява.

Версиите, по които се работи за инцидента, са заспиване, техническа неизправност на транспортното средство или човешка грешка.

Жандармеристите все още не са разпитани заради травмите си.

COMMENTS

WORDPRESS: 0