Професия „Управник“: 7 кмета в Ардинско с над 4 мандата

Професия „Управник“: 7 кмета в Ардинско с над 4 мандата

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан връчи, от името на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), почетна грамота на седем д

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан връчи, от името на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), почетна грамота на седем действащи кметове на населени места, избирани от своите съграждани над 4 мандата. Поводът е 25-годишнината от учредяването на НСОРБ.

Това се случи на редовната месечна работна среща в общината.

Почетни грамоти получиха Зехни Емин – кмет на Бял извор, Мюзейен Сюлейман – кмет на Ябълковец, Юзджан Махмуд – кмет на Богатино, Турсун Хусни –на Гърбище, Мюрен Сали –на Башево, Фердун Али –на Чубрика и Фехим Халилов – на Ленище.

Кметът на общината инж. Изет Шабан изрази надежда през следващия мандат кметовете, които ще получат отличия от НСОРБ, да са повече. Той пожела на всички ползотворна и успешна работа.

Друга тема, която бе обсъждана на кметската среща, бе новоприетият Бюджет на общината за тази година. Кметът инж. Изет Шабан заяви, че за поредна година ще се реализира инвестиционна програма във всички населени места. „Живеем в динамично време. Инфлацията расте с всеки изминал ден. Въпреки това се надявам да реализираме нашата програма и да бъдем максимално полезни на хората и населените места“, заяви инж. Изет Шабан.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0