Професия „Дилър“: 100 км път за печалба от 12 лева на грам трева

Професия „Дилър“: 100 км път за печалба от 12 лева на грам трева

24rodopi.bg/Криминале 100 километра за печалба от 12 лева на грам марихуана. Пътят на дрогата в Родопите. Дилъри от Кърджали зареждат на „промоция“

24rodopi.bg/Криминале

100 километра за печалба от 12 лева на грам марихуана. Пътят на дрогата в Родопите. Дилъри от Кърджали зареждат на „промоция“ канабис от Пловдив, който да се разпространява на улиците в града край Арда.

Това твърдят отлично запознати пред екип на „24х7 Родопи“.

Младите мъже купували тревата за по 8 лева на грам под тепетата, която после продавали за по над 20 лева за един грам. Пловдивските „доставчици“ пазарували на едро от районите на Петрич и Сандански. Отстъпката пък важала само за големи количества, от килограм нагоре.

„Много са мераклиите за бързи пари в Кърджали, тревата обаче минава през много ръце и се стига до арести“, твърдят източниците ни.

Припомняме, че през февруари един килограм канабис бе открит и иззет в хода на специализирана операция на полицията. Наркотикът бе намерен при проверка на лек автомобил в района на село Седловина, управляван от 18-годишен.

С половин кило пък бе задържан 31-годишен пътник в „Тойота“ при акция на служителите на реда. При същата акция във водач на „БМВ“ бяха открити 20 грама амфетамини.

COMMENTS

WORDPRESS: 0