Проектокабинетът „Габровски“ – резервистите на Борисов

Проектокабинетът „Габровски“ – резервистите на Борисов

Нико Ников/24rodopi.bg/Коментар/Политика Проектокабинетът „Габровски“ си е гербовски, напълнен с резервисти на Бойко Борисов. Винаги е по-добре да и

Нико Ников/24rodopi.bg/Коментар/Политика

Проектокабинетът „Габровски“ си е гербовски, напълнен с резервисти на Бойко Борисов.

Винаги е по-добре да играеш с оригинала. Да гласуваш за оригинала. Да вярваш на оригинала.

 В списъка на Габровски има доста хора, които са в главата на Борисов за кандидатските листи на ГЕРБ при едни следващи парламентарни избори. Те са били в други формации, но гледащи трепетно към Банкя.

 В подредбата габровска има много партии, има Цар, има Реформаторски блок, има Станишев, има Първанов, има Банкя, има Радев. Има и много оборотна, има и вечно кисел, има и винаги готов, има… толкова много, но не и изпълнените обещания на партиите от изборния 2 октомври.

Има повече политика отколкото експертност.

 Иначе хората от списъка „Габровски“ стават за министри, като поне още 50 000 души реално живеещи в страната. Толкова критично падна баражът за „ставане“ у нас, че…

 При Бойко Борисов има положително развитие в играта му с медиците. Генерал Венцислав Мутафчийски респектираше, при проф. Николай Габровски излъчването за диалогичност е на макс.

 Проектокабинетът на одобрения от Бойко Борисов проф. Габровски, ако мине, ще бъде продукт на 48-мото Народно събрание, което се ползва едва с 8 процента обществена подкрепа + Бойко Борисов.

Ако кабинетът „Габровски“ мине, това ще бъде голямата победа на принудения да стане нов Бойко Борисов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0