Продават се три хотела в Главатарци, за единия е обявена цена от 1 600 000 евро

24rodopi.bg/Регион 3 хотела се продават в момента в Главатарци, но ако се появят нови инвеститори реалните сделки биха били поне два пъти повече. Зас

24rodopi.bg/Регион

3 хотела се продават в момента в Главатарци, но ако се появят нови инвеститори реалните сделки биха били поне два пъти повече. Засега интерес от хора със свежи пари или идеи за привличане на клиенти липсват. Който е решил да си има хотел на брега на язовир „Кърджали“, реализира идеите си нагоре по реката.

Това разкрива пред 24rodopi.com собственик на агенция за недвижими имоти.

„Туристът, избрал язовир и планина, смята, че това място трябва да е романтично, със съхранена природа. В Главатарци бетонът е артък, в излишък, огромно струпване на сгради. Търсят се парцели в зоната под Старо място, Снежинка, Ридово, Копривец, Пъдарци, към меандрите, към „нулата“ на язовира“, споделят брокерът.

1 600 000 евро е обявената продажна цена за един от хотелите в Главатарци.  Семейният хотел, който е на първи линия на язовира, е с 1000 кв. м. разгърната площ, разполага с 28 стаи. Разполага с инфинити басейн, капацитетът на ресторанта е 60 места.

Рибари бият тревога: Ще затворят пътя към брега на язовира под Старо място, схемата на общинар ли е!? – четете тук

COMMENTS

WORDPRESS: 0